Velkommen til Snowdays! Vi er glade for at se dig ❄️⛷️

Fri fragt på køb over 999 kr. 🚚💨

Grundet ekstraordinær travlhed kan leveringstiden være på 3-4 hverdage - tak for forståelsen! 🚚💨

Nordica Sportmachine 85 GripWalk Dame

GRIP WALK SÅLER

Dagens skiløbere krÌver en skistøvle, der er mere og mere komfortabel og tilbyder teknologier, der gør det lettere end nogensinde at gü i deres støvler. Nordica GripwalkŽ er en letgüende rocker-sül-interface, der er klar til at passe ind i GripwalkŽ bindinger. Nordica GripwalkŽ Süler har 9523 geometri og bør ikke bruges med traditionelle alpine bindinger.

Nordica GripWalk

LET INDSTIGNING - BLØD KLAP

Bløde plastikindsatser integreret i støvlens übning gør det nemt at trÌde ind i og ud af støvlen.

EASY ENTRY SOFT FLAP - NORDICA Sportmachine 100
JUSTERBAR MANCHETPROFIL

Den justerbare manchetprofil er et enkelt system, der muliggør forøgelse af manchettens volumen. Takket vÌre de dobbelte skruer pü den øvre bagside, kan enhver skiløber let tilpasse pasformen og finde den rette komfort.

ADJUSTABLE CUFF PROFILE - Sportmachine

TRI FORCE SKAL KONSTRUKTION

Nordica's 3 Force teknologi maksimerer overførslen af energi fra ben og fod til foring og skal for uovertruffen kraft og kontrol.

TRI FORCE SHELL CONSTRUCTION - Nordica Sportmachine GW 100

PRIMALOFTÂŽ LINER

Oprindeligt designet til det amerikanske militÌr, er PrimaLoftŽ-isolering permanent vandafvisende. Den bevare sine isolerende og lette egenskaber for varme og komfort, selv nür den er vüd. Dette er den bedste syntetiske isolering tilgÌngelig. Primaloft holder fødderne varme og tørre.

PRIMALOFT LINER

INFRARØD TEKNOLOGI

Infrarød teknologi er blevet udviklet af Nordica med det formül at tilpasse støvlerne pü det mest følsomme punkt for skiløbere. Nür du har identificeret trykpunkterne, skal du blot opvarme omrüdet med den infrarøde lampe. Som et andet trin anvendes en sugekop for at neutralisere trykket pü fü minutter. Afslutningsvis fjernes koppen og foringen udskiftes: det er tid til at hoppe i støvlerne og nyde turen.

Se støvlerne her: Nordica Sportmachine 85 GripWalk Dame