Velkommen til Snowdays! Vi er glade for at se dig ❄️⛷️

Fri fragt på køb over 999 kr. 🚚💨

Grundet ekstraordinær travlhed kan leveringstiden være på 3-4 hverdage - tak for forståelsen! 🚚💨

K2 - ANTHEM 85 W - Detaljer & Teknologier

powerlite shell k2
POWERLITE SHELL:
K2's mest højtydende skaldesign, der anvender skalvÌgge med varierende tykkelser og fire forskellige typer af TPU for at give den ultimative kombination af lav vÌgt og responsivitet.
POWERFUSE SPYNE:
En bagtil co-injiceret "Y"-formet støtte, der tilføjer styrke og kraft til Energy Interlock for at maksimere effektiviteten af for-/bagfleks og lateral stivhed for responsivitet i alle typer terrÌn.
LUXFIT PRO:
Forudformet og varetaget med Ultralon varmeformbare skummaterialer. Har en asymmetrisk tunge, forudformede ankel lommer og en pakke med krave og skum af medium densitet, der giver ydeevne med øget komfort.
ENERGY INTERLOCK:
En nittefri teknologi, der integrerer manchetten og skallen, hvilket lÌgger mindre belastning pü støvlens materiale og producerer en glattere, progressiv fleksibilitet.
FASTFIT INSTEP:
Blødere TPU-materiale anvendes i vristomrüdet pü udvalgte modellers skaller for hurtig og nem ind- og udstigning.
FULLY HEAT-MOLDABLE:
Büde støvlens skal og manchet er i stand til at blive varmeformet til en rÌkke forskellige fodformer for en Ìgte skrÌddersyet pasform.
TRUST A PROFESSIONAL:
Før du bruger dine nye støvler, skal du have en autoriseret K2 Ski-forhandler til at kontrollere din støvle, binding og sülopsÌtning. Süler pü K2 Ski-støvler mü kun udskiftes af en autoriseret forhandler.