Hos Snowdays tilbyder vi altid gratis ombytning indenfor 180 dage fra købsdato.

Ønsker du at ombytte en vare?

Det klarer vi sagtens! Det eneste du skal gøre er at lægge en ny ordre og betale for denne. Herefter skriver du via formularen til os at du ønsker at ombytte en ordre du har modtaget. Det vigtigste er blot at du oplyser det ordre nr. du ønsker ombyttet. Herefter sender vi dig den nye ordre, samt et returlabel til den ombyttede ordre, så du nemt kan sende varen retur. 

Bemærk at vi trækker pengene for den nye ordre, men tilbagebetaler det fulde beløb (inkl. evt. fragt) på den første ordre, som du ønsker ombyttet til en anden vare, ligeså snart vi har varen i hænde.

Ønsker du at returnerer en vare?

Hos Snowdays tilbyder vi altid returneringsret i 180 dage fra købsdato.

Intet problem! Vi ved godt det kan være svært at ramme størrelsen korrekt hver gang når man handler på nettet - eller at varen bare ikke liiige var det man havde regnet med. Vi tilbyder dig altid at kunne returnerer varen indenfor 180 dage fra købsdato, såfremt varen ikke er taget i brug. Det betyder du kan shoppe hos os uden bekymring.

Nu til det praktiske:
Udfyld formularen herunder - hvor du oplyser at du ønsker at returnerer din ordre, med et dertilhørende ordrenr. så sender vi dig et returlabel hurtigst muligt! Det eneste du skal gøre er at printe label og sende varen tilbage til os - så tilbagebetaler vi beløbet, ligeså snart vi har varen i hænde.

Bemærk! at det koster kun 50 kr. at returnerer og benytte dig af vores fortrydelsesret, uanset pakkens størrelse og vægt. Vi modregner beløbet, når vi refunderer din ordre.

Jeg ønsker ikke at i sender mig et returlabel, hvad gør jeg så?
Det er vigtigt du udfylder nedenstående formular med dit ordrenr. og hvor du informerer os om at der er en pakke på vej til os - så send gerne et track and trace nr. med. 

Du skal blot sende varen til vores lager på adressen;

Snowdays
Att. Jakob Knudsen
Fabriksvej 14
9690 Fjerritslev
Kontakt: jakob@snowdays.dk
TLF: 27 63 12 67

Bemærk! at vi kun modtager pakker fra GLS og PostNord på denne adresse. Vi kan ikke garantere at vi modtager pakker der er sendt med andre fragtfirmaer, da de kan ende i pakkeshops, uden at vi får besked herom. 

Super nemt og ingen dikkedarer - er du tvivl kan du altid kontakte Jakob på 2763 1267, så tager vi snak og finder en løsning.

Kontakt os her