Velkommen til Snowdays.dk

Som du måske nok studser over på billedet, står der Pedersen Ski. Grunden til dette er at jeg Jakob Knudsen og min fader Morten Knudsen overtog forretningen i august 2020. Vi har i 2022 besluttet os for at skifte navn - for at gøre det til vores eget. Det skal sige vi lige kort havde det inde at vende, om vi selv skulle skifte efternavn til Pedersen - så var det jo ligesom ordnet. Vi har dog valgt at gå med Snowdays.

Service og tilpasning af skistøvler og ski

Nu har vi siden vi overtog forretningen hjulpet og serviceret flere end 200 glade kunder. Når du møder os i butikken, spørger vi indtil dit behov og niveau i forhold til skiløbet. Det er vigtigt for os at give dig den bedste service og den bedste rådgivning i forhold til valg af skistøvler og ski. Det kan nemlig være svært at navigerer i den store verden omkring i skistøvler - man kan desværre ikke bare vælge den man lige synes - egenskaberne i støvlen skal allerhelst passe fuldstændig til dit niveau, behov og fod/læg størrelse. Vi måler dine fødder, så vi er sikre på at støvlen passer. Hvis det lykkes at finde den korrekte støvle, opvarmer vi inderstøvlen - så den tilpasser sig din fodform - for ekstra komfort, ganske gratis.

Skislibning

Hos os kan vi servicerer og reparere bunden i dine ski - vi har alle nødvendige redskaber og maskiner. En service af dine ski indebære:

- Genopfyldning af ridser og huller i bunden.

- Afpudsning og slib i vores store Wintersteiger slibemaskine.

- Stenslib i samme Wintersteiger slibemaskine, der giver tekstur og øger gnidningseffekten mod sneen.

- Påføring af voks og pudsning, her har vi en voksmaskine fra Wintersteiger, der opvarmer voksen, påfører og pudser.

Så er du fuldstændig klar til at ramme pisten igen! Føles som nye ski :-)