Velkommen til Snowdays! Vi er glade for at se dig ❄️⛷️

Fri fragt på køb over 999 kr. 🚚💨

Grundet ekstraordinær travlhed kan leveringstiden være på 3-4 hverdage - tak for forståelsen! 🚚💨

Ønsker du at returnere en vare?

Intet problem! Hos Snowdays tilbyder vi altid returneringsret i 30 dage fra købsdato.

Vi ved godt det kan være svært at ramme størrelsen korrekt hver gang når man handler på nettet - eller at varen bare ikke liiige var det man havde regnet med. Vi tilbyder dig altid at kunne returnerer varen indenfor 30 dage fra købsdato, såfremt varen ikke er taget i brug. Det betyder du kan shoppe hos os uden bekymring.

Ved at klikke på knappen herunder, viderestilles du til vores returportal igennem shipmondo, hvor du kan vælge vægten på din vare og købe dit returlabel. Hvis varen ikke har været taget i brug, får du det fulde beløb retur.

Jeg ønsker ikke anvende jeres returportal - hvad gør jeg så?
Intet problem. Send os en mail med dit ordrenr. og hvor du informerer os om at der er en pakke på vej til os. Send gerne et track and trace nr. med. 

Du skal blot sende varen til vores lager på adressen;

 • Snowdays
  Att. Jakob Knudsen
  Fabriksvej 14
  9690 Fjerritslev
  Kontakt: jakob@snowdays.dk
  TLF: 27 63 12 67

Bemærk! at vi kun modtager pakker fra GLS og PostNord på denne adresse. Vi kan ikke garantere at vi modtager pakker der er sendt med andre fragtfirmaer, da de kan ende i pakkeshops, uden at vi får besked herom. 

Super nemt og ingen dikkedarer - er du tvivl kan du altid kontakte Jakob på 2763 1267, så tager vi snak og finder en løsning.

Vi håber du har haft en god oplevelse hos os

Tusind tak fordi du valgte at handle hos os! Vi vil gøre alt for at gøre din returneringsproces så let og nem som overhovedet muligt.

Du er altid velkommen en anden god gang.