Velkommen til Snowdays! Vi er glade for at se dig ❄️⛷️

Fri fragt på køb over 999 kr. 🚚💨

Grundet ekstraordinær travlhed kan leveringstiden være på 3-4 hverdage - tak for forståelsen! 🚚💨

K2 - ANTHEM 95 BOA W - Detaljer & Teknologier

 Introduktion til BOA støvlerne fra K2

 

 

BOAÂŽ FIT SYSTEM:

K2 Recon 110 BOA
BOAŽ Fit Systemet giver en ydeevnepasform designet til at forbedre følelse og respons, mens det reducerer trykpunkter ved gradvist at justere lukningen af alpin-støvlen med prÌcise mikrojusteringer.

H+I1 DIAL:

K2 RECON 110 BOAÂŽ MEN'S SKI H+i1

Giver mikrojusterbar, prÌcisionspasform og hurtig frigørelse med garanteret kvalitet og holdbarhed. BOA-drejeknapsplatformen har et brud-design, der er designet til at udstøde drejeknapskassetten ved kraftig püvirkning uden at beskadige systemet, hvilket gør det muligt for skiløbere at sÌtte drejeknappen tilbage i bajonetten midt pü bjerget. I det usandsynlige tilfÌlde, at systemet gür i stykker, kan det let repareres og udskiftes.

BOAÂŽ FIT SYSTEM: DIALED IN:

K2 RECON 110 BOAÂŽ MEN'S SKI BOOTS 2024: BOAÂŽ FIT SYSTEM: DIALED IN:
PrÌcisionspasform med stramning og løsning pü farten for forbedret respons, optimeret trykfordeling og reducerede trykpunkter.

BOAÂŽ FIT SYSTEM: LOCKED IN:

K2 RECON 110 BOAÂŽ MEN'S SKI BOOTS 2024 - BOAÂŽ FIT SYSTEM: LOCKED IN:

SammenhÌngende pasform designet til ensartet at omslutte foden og minimere nedadgüende tryk, hvilket øger hÌlens fastholdelse for forbedret kraft og kant-til-kant kontrol.

BOAÂŽ FIT SYSTEM: CONFIDENT:

K2 RECON 110 BOAÂŽ MEN'S SKI BOOTS 2024 - BOAÂŽ FIT SYSTEM: CONFIDENT:

Designet for selvtillid og bygget til at modstü barskt terrÌn og dürligt vejr, leverer BOAŽ drejeknapper og snørebünd ekstrem holdbarhed. Bajonet- og patronsystemet sikrer fortsat drift, selv efter kraftige stød.

MULTIFIT™ LAST:

MultiFit™ Lasten blev udviklet i samarbejde med BOA® Fit System for at kunne rumme en række fodformer, der varierer fra 97mm til 100mm direkte fra æsken (og op til 104MM* med varmeformning), hvilket eliminerer behovet for flere sidste muligheder (LV, MV).

LUXFIT PRO:

LUXFIT PRO:

Forformet og sidstet med Ultralon varmeforformelige skum. Har en asymmetrisk tunge, forformede ankellommer og en mellemhøj densitet krave & skumpakke, der giver ydeevne med ekstra komfort.

GRIP WALK OUTSOLES:

K2 RECON 110 BOAÂŽ MEN'S SKI BOOTS 2024 - GRIP WALK OUTSOLES:

Aftagelige og udskiftelige ISO 23223 alpine rockerede süler, designet i samarbejde til at fungere med Marker's Grip Walk bindingssystem for bedre greb og øget komfort ved güende og stüende i støvler, men gür ikke pü kompromis med kraftoverførsel og frigørelsesfunktion mellem støvle og binding under skiløb. Forinstalleret.

HONEYCOMB BOOT BOARD:

Forbliv varm, lÌngere. Fanger varmen og isolerer som en dunjakke. Bevarer varmen 15% bedre end traditionelle boot-plader. Venlig for støvle-tilpassere.

FASTFIT INSTEP:

Blødere TPU materiale bruges i vristomrüdet pü udvalgte modellers skaller for hurtig og let ind- og udstigning.

POWERLITE SHELL:

POWERLITE SHELL:

K2's højeste-ydeevne skal-design, der bruger skalvÌgge med varierende tykkelser og fire forskellige typer af TPU for at give den ultimative kombination af lav vÌgt og respons.

POWERFUSE SPYNE:

POWERFUSE SPYNE:

En bagtil co-indsprøjtet "Y" formet støtte, der tilføjer styrke og kraft til Energy Interlock for at maksimere effektiviteten af for/bag fleksibilitet og lateral stivhed for respons i enhver form for terrÌn.

ENERGY INTERLOCK:

ENERGY INTERLOCK:
En nittefri teknologi, der integrerer manchetten og skallen, hvilket lÌgger mindre belastning pü støvlens materiale og producerer en glattere, progressiv fleksibilitet.

FULLY HEAT-MOLDABLE:

Büde støvlens skal og manchet kan varmeformes til en rÌkke forskellige fodsformer for en Ìgte skrÌddersyet pasform.

BOOSTER CAM STRAP:

Føl dig låst fast som aldrig før – Booster Cam Stroppen forbedrer ydelse og respons ved at stramme hårdere end en traditionel power-strop, hvilket resulterer i enestående kraftoverførsel og præcis håndtering.

MICRO-ADJUST BUCKLES:

Juster pasformen af din støvle ved at dreje spÌndet med uret (stram) eller mod uret (løsn) for den perfekte pasform.

HARSHMELLOW™ INSERT:

HARSHMELLOW™ INSERT:
Bløde eller stive indlÌg i hÌlen pü alle støvler med BOAŽ pasningssystem giver skiløberen mulighed for at tilpasse følelsen og responsen afhÌngigt af personlig prÌference; blødere indlÌg (blü) for ekstra dÌmpning eller et mere stift indlÌg (grü) for forbedret kraftoverførsel.

Anvend en professionel og autoriteret forhandler

Inden du bruger dine nye støvler, skal du have en autoriseret K2 Ski-forhandler til at tjekke din støvle-, binding- og sülopsÌtning. K2 Ski-støvlesüler mü kun Ìndres af en autoriseret forhandler. Vi kan hjÌlpe dig her hos Snowdays.

 

Se ANTHEM 95 BOA til damer - ved at klikke pĂĽ billedet.