Velkommen til Snowdays! Vi er glade for at se dig ❄️⛷️

Fri fragt på køb over 999 kr. 🚚💨

Nordica HF 110 (GW) og HF 85 (GW) Womens

Vi følte at Nordica HF 110 GripWalk og HF 85 GripWalk skistøvlerne fortjente sin helt egen siden, så alle funktionerne kunne forklares både visuelt og med beskrivelser.

Let indstigning, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Præstation gjort let. Guidet af dette mantra, imødekommer HF 110 alle skiløbere, der bare vil fortsætte med at stå på ski. Udstyret med Nordicas elskede 3D-korkforing, kan både foring og skal let tilpasses for en mere personlig pasform. Den er lige så komfortabel, som den er responsiv; det er en præstationsorienteret rekreationsskistøvle. Nyd din dag, hele dagen, fra din første til din sidste tur ned ad bakken.

Nordica - HF 110 (GW) Herre                                Nordica - HF 85 (GW) Dame

3D SKRÆDDERSYET KORKFORING

3D skræddersyet korkforing er udstyret med det naturlige korkmateriale, som dækker hælens overflade, en essentiel del i at give lateral transmission. Dette responsive materiale sørger også for termisk isolering, så dine fødder altid er varme og tørre. Endelig er det nemt at tilpasse for at opnå den bedste pasform og præcision.

- Præcis, formbar pasform
- Øger varmen
- Stødabsorberende
- Øger kontrol

HF BAGSPÆNDE LUKKESYSTEM

Let, godt udseende, men især slankt og veludformet. Monolock-spændet har aldrig været så intuitivt: det er blot et spørgsmål om at trykke det ned med din fod, og du er klar til at stå på ski. Ved dagens slutning kan du bruge din stav, til at åbne bagspændet, mens du står oprejst, uden at skulle bukke dig ned.

- Hands-free, Gør det let at komme i og af dine skistøvler.
- Mindre træthed

HF BACK BUCKLE CLOSURE SYSTEM - BAGSPÆNDE SYSTEM - NORDICA SKISTØVLE

HF EASY ENTRY SHELL

HF-linjen præsenterer Easy Entry Shell, et system, der tillader støvlerne at åbne 40 grader, så din fod nemt glider ind og ud.

HF EASY ENTRY SHELL

DOBBELT AKSE-PIVOT

Manchetten og skallen på den nye HF er unikt designet til at give den perfekte lukning mellem manchetdelene og skallen. Justeringen mellem de to giver uovertruffen lateral støtte for øjeblikkelig skirespons. Dette betyder lettere sving, mere stabilitet, perfekt kontrol og mere sjov.

DOUBLE AXIS PIVOT

I.V.C. VOLUMENKONTROL AF VRISTEN

Instep Volume Control er en rød indsats placeret i kilestykket, let synlig i hælområdet. Ved at dreje denne indsats muliggør det en hurtig og let pasningstilpasning ved at reducere eller øge volumen med +/- 4 mm.

I.V.C. INSTEP VOLUME CONTROL

PRIMALOFT® LINER

Oprindeligt designet til det amerikanske militær, er PrimaLoft®-isolering permanent vandafvisende. Den bevare sine isolerende og lette egenskaber for varme og komfort, selv når den er våd. Dette er den bedste syntetiske isolering tilgængelig. Primaloft holder fødderne varme og tørre.

PRIMALOFT LINER

GRIP WALK SÅLER

Dagens skiløbere kræver en skistøvle, der er mere og mere komfortabel og tilbyder teknologier, der gør det lettere end nogensinde at gå i deres støvler. Nordica Gripwalk® er en letgående rocker-sål-interface, der er klar til at passe ind i Gripwalk® bindinger. Nordica Gripwalk® Såler har 9523 geometri og bør ikke bruges med traditionelle alpine bindinger.

Nordica GripWalk

INFRARØD TEKNOLOGI

Infrarød teknologi er blevet udviklet af Nordica med det formål at tilpasse støvlerne på det mest følsomme punkt for skiløbere. Når du har identificeret trykpunkterne, skal du blot opvarme området med den infrarøde lampe. Som et andet trin anvendes en sugekop for at neutralisere trykket på få minutter. Afslutningsvis fjernes koppen og foringen udskiftes: det er tid til at hoppe i støvlerne og nyde turen.

Se støvlerne her:

Nordica - HF 110 (GW) Herre                              Nordica - HF 85 (GW) Dame