Velkommen til Snowdays! Vi er glade for at se dig ❄️⛷️

Fri fragt på køb over 999 kr. 🚚💨

Nordica Sportmachine 100 GripWalk

GRIP WALK SÅLER

Dagens skiløbere kræver en skistøvle, der er mere og mere komfortabel og tilbyder teknologier, der gør det lettere end nogensinde at gå i deres støvler. Nordica Gripwalk® er en letgående rocker-sål-interface, der er klar til at passe ind i Gripwalk® bindinger. Nordica Gripwalk® Såler har 9523 geometri og bør ikke bruges med traditionelle alpine bindinger.

Nordica GripWalk

3D SKRÆDDERSYET KORKFORING

3D skræddersyet korkforing er udstyret med det naturlige korkmateriale, som dækker hælens overflade, en essentiel del i at give lateral transmission. Dette responsive materiale sørger også for termisk isolering, så dine fødder altid er varme og tørre. Endelig er det nemt at tilpasse for at opnå den bedste pasform og præcision.

- Præcis, formbar pasform
- Øger varmen
- Stødabsorberende
- Øger kontrol

LET INDSTIGNING - BLØD KLAP

Bløde plastikindsatser integreret i støvlens åbning gør det nemt at træde ind i og ud af støvlen.

EASY ENTRY SOFT FLAP - NORDICA Sportmachine 100
JUSTERBAR MANCHETPROFIL

Den justerbare manchetprofil er et enkelt system, der muliggør forøgelse af manchettens volumen. Takket være de dobbelte skruer på den øvre bagside, kan enhver skiløber let tilpasse pasformen og finde den rette komfort.

ADJUSTABLE CUFF PROFILE - Sportmachine

TRI FORCE SKAL KONSTRUKTION

Nordica's 3 Force teknologi maksimerer overførslen af energi fra ben og fod til foring og skal for uovertruffen kraft og kontrol.

TRI FORCE SHELL CONSTRUCTION - Nordica Sportmachine GW 100

PRIMALOFT® LINER

Oprindeligt designet til det amerikanske militær, er PrimaLoft®-isolering permanent vandafvisende. Den bevare sine isolerende og lette egenskaber for varme og komfort, selv når den er våd. Dette er den bedste syntetiske isolering tilgængelig. Primaloft holder fødderne varme og tørre.

PRIMALOFT LINER

INFRARØD TEKNOLOGI

Infrarød teknologi er blevet udviklet af Nordica med det formål at tilpasse støvlerne på det mest følsomme punkt for skiløbere. Når du har identificeret trykpunkterne, skal du blot opvarme området med den infrarøde lampe. Som et andet trin anvendes en sugekop for at neutralisere trykket på få minutter. Afslutningsvis fjernes koppen og foringen udskiftes: det er tid til at hoppe i støvlerne og nyde turen.

Se støvlerne her: Nordica Sportmachine 100 GripWalk Herre