Velkommen til Snowdays! Vi er glade for at se dig ❄️⛷️

Fri fragt på køb over 999 kr. 🚚💨

Hvilken slags ski skal du vælge?

Hvilken slags ski skal du vælge?

jakob knudsen |

At vælge det rette par ski kan være en udfordrende opgave, især hvis man ikke er helt sikker på, hvad man leder efter. I denne artikel vil vi gennemgå de forskellige typer af ski, der passer bedst til forskellige færdighedsniveauer:

1. Nybegyndere
2. Øvede
3. Eksperter.

OBS: Rul ned til bunden af denne artikel, hvor vi giver vores bud på hvilke ski der passer til de forskellige niveauer.

1. Er du nybegynder?

Hvis du er ny på ski, vil det ideelle valg være ski designet specifikt til nybegyndere. Disse ski er generelt kortere, blødere og mere smidige end de mere avancerede modeller, hvilket gør dem nemmere at styre og mindre krævende fysisk. En kortere ski vil også være mindre tilbøjelig til at krydse spidser, hvilket er en almindelig årsag til fald for nye skiløbere.

Endvidere har begynder-ski ofte en "rocker" design, hvilket betyder at spidsen og halen på skiene er let opadbuede. Dette design hjælper med at forhindre at kanterne fanger i sneen, hvilket kan forårsage fald.

2. Er du øvet?

Øvede skiløbere har typisk en god fornemmelse af, hvad de vil have ud af deres skiløb. Er du interesseret i høj fart på pisterne, eller vil du udforske off-piste terræn? Måske er du på jagt efter det sjove og udfordrende terræn i snowparks? Svarene på disse spørgsmål kan hjælpe dig med at vælge de rigtige ski.

Til høj fart på pisterne, kan du overveje ski, der er lidt længere og har en stivere konstruktion, der vil give bedre stabilitet ved høj fart og i sving. Til off-piste skiløb, kan du vælge en bredere ski, som vil give bedre flydeevne i dyb sne. Og til parkskiløb vil du have en twin-tip ski, som er designet til at lande både forlæns og baglæns.

3. Er du ekspert?

Ekspert skiløbere, der mestrer alle aspekter af skiløbet, vil have specifikke behov og ønsker. Måske er du interesseret i carving ski, der er designet til præcise, hurtige sving på pisterne. Eller måske søger du efter specialiserede ski til off-piste og puddersne, som er bredere og har rocker både for og bag, for at give den bedste flydeevne.

Der er også ski specielt designet til at klare de hårdeste forhold i terrænet, kaldet All Mountain Ski, som kan håndtere både høj hastighed på både præparerede og ikke præparere pister. Kan også køres i off-pisten, i det bløde sne.

Husk, at det vigtigste er at finde et par ski, der passer til dine individuelle behov og præferencer. God fornøjelse på skiferien!

Vores bud på ski til dig som nybegynder

En tabel, der sammenligner facetter på 1 produkter
Facet
REACT 4 CA + XPRESS 11 GW
Se detaljer
Af
AfRossignol
Pris
Pris
1.799,00 DKK 3.499,00 kr
Beskrivelse
BeskrivelseOplev dit flow på den nye React 4 CA. Med ny Flex TIp-teknologi åbner skien døren til øjeblikkelige og flydende carving-fornemmelser. Bygget til nybegyndere og mellemliggende skiløbere, der søger magien og rytmen af ubesværet on-trail skiløb. Skiens opbygning af capkonstruktion og carbonforstærkning...

Vores bud på ski til dig som øvet

En tabel, der sammenligner facetter på 3 produkter
Facet
REACT 8 C.A.M.
Se detaljer
NOVA 6 + XPRESS W 11 GW
Se detaljer
NOVA 8 CA + XPRESS W 11 GW
Se detaljer
Af
AfRossignolRossignolRossignol
Pris
Pris
2.999,00 DKK 4.700,00 kr
3.199,00 DKK 4.000,00 kr
3.799,00 DKK 4.600,00 kr
Beskrivelse
BeskrivelseFind dit flow og skab din egen stil på den helt nye React 8 C.A.M. I den nye React 8 C.A.M. har Rossignol bevæget sig væk fra Titanium kernen og i stedet anvendt Carbon og Basalt i kernen. Dette giver en lettere ski... Nyd selvsikre carvingsving og skarpe buer på kvindernes Nova 6-ski. Dets race-inspirerede design er tunet til at give middel til avancerede skiløbere selvtilliden til at udvikle deres færdigheder med solid kantkontrol, nem manøvredygtighed til at stå på ski hele dagen. En let kerne reducerer... Erobre pister med stil med kvindernes Nova 8 CA. Skien er til de øvede skiløbere, der giver gør det let at carve hele dagen lang. Den carbon opbyggede og race-inspirerede konstruktion er tunet til at levere kontrol og ubesværet kantgreb til at skære ved alle hastigheder....

Vores bud på ski til dig som ekspert

En tabel, der sammenligner facetter på 3 produkter
Facet
HERO ELITE ST TI + NX 12 K GW
Se detaljer
NOVA 10 TI (21/22) + XPRESS 11
Se detaljer
E LITE 7 + NX 12
Se detaljer
Af
AfRossignolRossignolDynastar
Pris
Pris
4.999,00 DKK 6.299,00 kr
2.399,00 DKK 5.200,00 kr
2.299,00 DKK 4.600,00 kr
Beskrivelse
BeskrivelseHero Elite ST TI er bygget til passionerede race skiløbere og er en slalom-inspireret racerski designet til tekniske on-trail-skiløbere på udkig efter hurtige sving i SL-stil. Skien har Rossignols indbyggede Line Control Technology (LCT), der komplementerer en smallere 68 mm taljebredde og kort... Bemærk: 2021/2022 model. Nova 10 Ti til eksperterne og de avancerede skiløbere, en ski hvor den præcise fornemmelse og kraftfulde kantkontrol er i fokus. En let swingvægt og glat svingimitation giver træthedsfri smidighed til lette sving og ubesværet carving-ydeevne.Sikker stabilitet, fuld kontrolRossignols patenterede... Raffineret og let. Den perfekte ski til den aggresive skiløber - hvor du virkelig kan få fart i dine carving sving. Kvinderness Dynastar E Lite 7-ski balancerer en kraftfuld kant med en jævn tur, der absorberer vibrationer og terrænvariationer for kontrolleret carving...

Vores bud på ski til dig der gerne vil have all-mountain ski

En tabel, der sammenligner facetter på 1 produkter
Facet
E 4x4 5
Se detaljer
Af
AfDynastar
Pris
Pris
2.499,00 DKK 5.600,00 kr
Beskrivelse
BeskrivelseHele bjerget er din legeplads. Dynastar E 4x4 5-ski til kvinder giver dig mulighed for at drage fordel af alle terrænmuligheder med en alsidig bredde og personlighed til alle bjerge, der håndterer en bred vifte af sneforhold. Dynastar's 3D-profil overfører energi gennem...