Velkommen til Snowdays! Vi er glade for at se dig ❄️⛷️

Fri fragt på køb over 999 kr. 🚚💨

Oakley Prizm

Oakley Prizm linser - Skribriller - Komplet Linseoversigt

jakob knudsen |

OAKLEY PRIZM™ LINSETEKNOLOGI

Prizm er en revolutionerende linseteknologi fra Oakley, der iøvrigt er Oakleys helt store kvalitet, Oakley PRIZM er med til at dramatisk forbedrer synets detaljegrad for at optimere præstationen. Denne innovative teknologi tilbyder ultra-præcis farvetuning, der er specifikt designet til forskellige miljøer. Oakley's brillekoncept er designet til at præstere - en filosofi der stammer fra deres 40 år lange historie fyldt med innovation og udvikling af linseteknologi, hvilket sætter brandet i en klasse for sig selv.

Prizm-linser arbejder på at finjustere din vision og optimere kontrasten. De afslører detaljer, der typisk ville gå tabt for det blotte øje, hvilket forbedrer din visuelle oplevelse markant.

Uanset om du befinder dig på et bjerg, på vejen, på vandet, i marken eller på en golfbane, så tillader Oakley Prizm-linser atleter og forbrugere at se detaljer tidligere, hurtigere og dybere. Dette resulterer i en forbedret og mere intens oplevelse.

Se vores udvalg af Oakley Prizm Skibriller her.

PRIZM Linseoversigt

 Linse Lystransmission Ideale forhold Kontrast Grundfarve
Prizm Snow Black Iridium 5,5% Solskin Forhøjet Rose
Prizm Snow Dark Grey 11% Solskin Forhøjet Rose
Prizm Snow Jade Iridium 13% Sol & Skyer Forhøjet Rose
Prizm Snow Sapphire Iridium 13% Sol & Skyer Forhøjet Rose
Prizm Rose Gold Iridium 13% Sol & Skyer Forhøjet Bronze
Prizm Sage Gold Iridium 14% Sol & Skyer Neutral Bronze
Prizm Snow Torch Iridium 17% Sol & Skyer Forhøjet Rose
Prizm Snow Garnet 19% Sol & Skyer Forhøjet Rose
Prizm Snow Rose 26% Sne / Overskyet Forhøjet Rose
Prizm Snow Persimmon 39% Sne / Overskyet Forhøjet Orange
Prizm Snow Hi Pink 46% Sne / Overskyet Forhøjet Rose
Prizm Snow Clear 64% Mørkt / Aften Neutral Pink
Snow Clear 90% Mørkt / Aften Neutral Klar

Ovenfor ser du en oversigt over Oakleys vigtigste linser til skibriller. Det er vigtigt at vælge den rigtige linse ift. til de forhold du skal ud og udforske på bjerget. Det er selvfølgelig fordelagtigt at have flere forskellige Okaley Prizm linser med på skituren.

VENTILATION OG ANTI-DUG SKIBRILLER

Oakleys PRIZM skibriller er kendt for deres avancerede systemer til bekæmpelse af dug og til sikring af ventilation. Dette garanterer, at du har klar sigtbarhed på skiløjperne uden dugbelægning på linserne. Den innovative F3 Anti-Dug belægning er designet til effektivt at modstå kondens, mens et intelligent designet ventilationssystem sikrer fri luftstrøm. Dette system bidrager til at undgå overophedning og fugtakkumulering, hvilket sikrer, at linserne forbliver klare, uanset hvor krævende dine skiløbsforhold er.

BÆREDYGTIGHED

Oakley er dybt engageret i bæredygtighed. De arbejder ihærdigt for at mindske deres miljøaftryk gennem forbedrede produkter og processer, herunder anvendelsen af genbrugsmaterialer og en ansvarlig forsyningskæde.

Oakley, Inc., grundlagt i 1975, er kendt på verdensplan for sin banebrydende innovation inden for sportsorienteret eyewear, især skibriller. Med deres robuste konstruktion og teknologisk avancerede designs, er Oakleys skibriller skræddersyet til topatleter og ivrige skiløbere. Disse skibriller tilbyder uovertruffen linseklarhed, komfort, og beskyttelse mod elementerne, hvilket gør dem til et essentielt udstyr på skiløjperne. Derudover viser Oakleys forpligtelse til innovation ift. Oakley PRIZM linser, i deres fortsatte udvikling af nye linseteknologier for at forbedre synsklarhed og kontrast på sneen. Ud over skibriller, har Oakley et bredt udvalg af sportsbeklædning, -udstyr, ure, og accessoires.

Prøv iøvrigt  Oakleys egen virtuelle guide til at finde den perfekte linse til lige netop din ansigtsform lige her.