Velkommen til Snowdays! Vi er glade for at se dig ❄️⛷️

Fri fragt på køb over 999 kr. 🚚💨

Mons Royale

Mons Royale

jakob knudsen |

Læsetid: 5 minutter 

Mons Royale bliver det foretrukne baselayer fremover - og det er med god grund. Mons Royale er grundlagt og skabt af freeride skieren Hamish Acland. Hamish har rejst det meste af verden for at stå på freeride ski og har i den forbindelse ikke haft plads til meget udstyr på rejsen - her manglede han skiundertøj som ikke blot var performativt, men også stilrent og moderne. Merino baselayer er de flestes foretrukne skiundertøj til performance, fordi det har stor åndbarhed, er varmt og altid modarbejder lugtgener. Der manglede altså et produkt som kunne klare kravene på pisten men også efterfølgende på restauranterne, eller rundt om i bybilledet. Ideen til Mons Royale var skabt.

Mons Royale er lavet af det fineste ZQ Merinould fra New Zealand hvor det kræver en helt speciel godkendelse at avle lige præcis ZQ Merinould. Mons Royale har en leverandør af ZQ Merino uld som hedder Gus Rowley, som selv står på ski i de New Zealandske bjerge. Han driver farmen, hvor ZE Merinoulden til Mons Royale bliver skabt. Det kræver 5 vigtige grundsten at få lov at producere dette.

FREE FROM DISEASEFREE FROM THIRSTFREE FROM DISTRESSFREE FROM DISCOMFORTFREE TO LIVE NATURALLY

1. DYREVELFÆRD

ZQ Merino får lever fritgående under de fem friheder. ZQ Merino får bliver aldrig transporteret rundt i propfyldte lastbiler, opvaret i foderpartier eller udsat for GMO'er. Mulesing praktiseres ligeledes heldigvis ikke af nogen ZQ-Landmænd.

2. MILJØMÆSSIG BÆREDYGTIGHED

- ZQ Merinould kommer kun fra akkrediterede landmænd, som opfylder de højeste standarder. ZQ-producenter er stolte af at følge den bedste sociale og miljømæssige praksis. Alle ZQ-Landmænd vurderes og revideres af undervisere og kvalificerede tredjepartsrevisorer, hvilket sikrer, at strenge standarder overholdes.

3. SOCIALT ANSVAR

ZQ Merino-landmænd er bundet af deres lidenskab og dedikation til omhyggelig forvaltning af jorden, sundhed og sikkerhed for dem, der lever og arbejdet på det.

4. KVALITETSFIBRE

Hver fleece vælges med hånden af uldeksperter for at sikre, at kun de fineste fibre spindes til garn. ZQ-Processen sikrer at uldkvaliteten er konsistent i test for hvidhed, styrke, lav variation og forurening.

5. SPORBARHED

ZQ Merino uld kan spores direkte tilbage til gården, hvorfra den kom. Landmænd er således forbundet med de mærker, der køber deres uld, og de er stolte af at bære og bruge produkterne. I Mons Royale's tilfælde hedder landmanden Gus Rowley, og han står som sagt selv på ski - en rigtig kender! Læs mere om Gus LIGE HER - "The Farmer who Skies"

Hos Snowdays sætter vi en ære i at sælge Mons Royale og vi er stolte samarbejdspartnere. ZQ Merino uld som er Mons Royale's foretrukne produktions uld, er meget bæredygtigt og med stor rettidig omhu for dyrevelfærden. Vi bestræber os på at have et bredt sortiment af Mons Royale - vi har leverandøre baseret i Danmark, så hvis du finder noget et andet sted, som vi ikke har, er det helt sikkert at vi kan bestille det hjem.