Velkommen til Snowdays! Vi er glade for at se dig ❄️⛷️

Fri fragt på køb over 999 kr. 🚚💨

Picture Organic Clothing

Picture Organic Clothing

jakob knudsen |

Picture Organic Clothing er din sikkerhed for ski, snowboard, surf og udendørs tøj i utroligt god kvalitet, som samtidigt er meget bæredygtigt.

Her kan du læse hvordan Picture Organic Clothings produkter bliver produceret og hvilke materialer der er anvendt.

Alle Pictures produkter bliver fremstillet af 100% af en, eller flere af disse materialer;

1. Genanvendte materialer (Polyester skabt af brugte plastikflasker)

2. Økologiske materialer (F.eks bomulden er økologisk)

3. Genbrug af restmaterialer (F.eks. overskuds materialer ved produktion)

4. Uld og læder fra bæredygtigt landbrug, med højt dyrevelfærd.

5. Biomaterialer (Pictures mission går ud på at fjerne brugen af olie-baserede materialer)

Hvem er Picture Organic Clothing?

Picture er startet af tre barndomsvenner, Julie, Jérémy og Vincent fra Frankrig. De tre gutter, ses nedenfor. Sammen har de tre venner en fælles passion for Snowboard, Ski, Surf, Skateboard og hele udendørs universet. De gik med tanken om at starte et brand som kæmpede imod klimaforandringer, hvorfor deres indhug var selvsagt til tekstil branchen i outdoor-segmentet. Tekstilbranchen står i alt for 8 % af hele klodens sammenlagte Co2 udslip, hvorfor missionen virkelig har en foranderlig indvirkning i en positiv retning for branchen. Ved at købe Picture Organic Clothing, kan du handle lækkert ski/sports tøj med rigtig god samvittighed, UDEN at gå på kompromis med den høje kvalitet af produkterne.

Picture Organic Clothing skiller sig markant ud i en industri, der ofte er domineret af hurtig mode og et enormt forbrug. De repræsenterer en ny æra inden for skitøj, hvor mode møder miljøansvarlighed. Men hvad gør Picture Organic Clothing så unikt og hvorfor betragtes det som det mest bæredygtige valg?

Bæredygtige Materialer: Et af de mest bemærkelsesværdige træk ved Picture Organic er deres engagement i udelukkende at bruge genanvendte og økologiske materialer. Fra den økologiske bomuld til genbrugt polyester, hvert stykke tøj bærer stolt mærket af bæredygtighed. Dette minimerer virksomhedens kulstofaftryk og skaber produkter, der ikke bare er varme og slidstærke, men også jordvenlige.

Økologisk Produktion: Udover at vælge bæredygtige råmaterialer, fokuserer Picture Organic også på en miljøvenlig fremstillingsproces. De sikrer, at de fabrikker, de arbejder med, følger strenge miljøstandarder og prioriterer vandbesparelse, energieffektivitet og reducering af spild.

Funktionalitet og Design: Bæredygtighed betyder ikke, at man skal gå på kompromis med stil eller funktionalitet. Picture Organic Clothing har bevist, at man kan kombinere high-performance skitøj med miljøvenlige materialer. Deres tøj er kendt for at være både trendy og funktionelt, ideelt til både de hårde skråninger og den afslappede afterski.

Mærkets Dedikation: Det er ikke kun produkterne, der taler for Picture Organic's dedikation til planeten. Virksomheden er aktivt involveret i forskellige miljøprojekter og er konstant på udkig efter måder at forbedre deres bæredygtighedspraksis på.

Konklusion: I en verden, hvor bæredygtighed ikke længere er en luksus, men en nødvendighed, fremstår Picture Organic Clothing som et lysende eksempel på, hvordan modeindustrien kan ændre sig til det bedre. De har ikke bare skabt en linje af skitøj, der er miljøvenlig, men også en bevægelse, der inspirerer andre til at tænke grønt. For dem, der søger skitøj, der ikke kun ser godt ud, men også gør godt, er Picture Organic det oplagte valg.